Wil jij ook geen polonaise voor de dames-wc?

Vaarwel Lange Rijen: Omarm de Vrijheid met Liberpee tijdens Carnaval!

Carnaval staat synoniem voor feest, gezelligheid, en natuurlijk de onvermijdelijke drukte in de kroegen. Helaas betekent dit ook lange wachttijden voor het dames toilet – een welbekende frustratie voor veel vrouwen. Het resultaat? Gemiste hoogtepunten en het bewust minder drinken om maar niet in die eindeloze rij te hoeven staan.

De Uitdaging van Wildplassen tijdens Carnaval

Carnaval zonder een drankje is haast ondenkbaar, ongeacht of je nou alcohol drinkt of niet. Het feit dat mensen tijdens carnaval vaak meer drinken dan gebruikelijk, maakt regelmatige toiletbezoeken onvermijdelijk. Vrouwen staan hierbij voor een groot dilemma: beperkte plasgelegenheden en als deze er al zijn, dan is het vaak wachten in een lange rij of een confrontatie met onhygiënische toiletten. Sommige vrouwen zoeken hun toevlucht in een steegje of achter een struik, met het risico op een boete voor wildplassen.

Tijd voor Verandering

Veel steden proberen het wildplassen tegen te gaan door extra urinoirs te plaatsen tijdens carnaval, maar vergeten dat deze voornamelijk op mannen zijn gericht. Het is hoog tijd dat gemeentes het gemakkelijker en hygiënischer maken voor vrouwen om discreet te kunnen plassen.

Neem Zelf de Controle met Liberpee

Wij vrouwen kunnen echter ook zelf de regie in handen nemen. Dankzij de Liberpee, de innovatieve plastuit, kunnen ook wij gebruik maken van urinoirs of staand plassen zonder zorgen. De Liberpee biedt tal van voordelen:

  • Geen Wachtrijen Meer: Met de Liberpee hoef je niet langer in de rij te staan voor het damestoilet.
  • Minder Gedoe: Je broek hoeft niet meer naar beneden, wat veel ongemak bespaart.
  • Herbruikbaar: De Liberpee is duurzaam, herbruikbaar en maakt toiletpapier overbodig.
  • Handig mee te nemen: Wordt geleverd met een wasbaar zakje voor eenvoudig transport.
  • Kostuumvriendelijk: Geen gehannes meer in een krappe wc-cabine, alleen de rits hoeft omlaag.

Maak het Jezelf Gemakkelijk Dit Carnaval

Dit jaar geen frustraties meer over gemiste momenten of lange wachtrijen. Met de Liberpee kies je voor gemak, hygiëne, en meer tijd om te genieten van carnaval. Sta op en vier feest zonder zorgen!