Hola chicas!

Wij, Yesenia en Gabriëla moeder en dochter, hebben een missie! Wij willen namelijk dat staand plassen voor vrouwen net zo normaal wordt als dat het voor mannen is. Staand plassen is namelijk superpraktisch voor vrouwen. Dankzij de Liberpee plastuit kan je overal en altijd plassen. Ook wanneer er geen (schoon) toilet in de buurt is. Je voorkomt hierdoor hoge nood en blaasproblemen.

Hoge nood en blaasproblemen

Een paar jaar geleden begon Yesenia met Liberpee, dit na een lange zoektocht naar een praktische en hygiënische plastuit, plasgoot, plaskoker of in ieder geval iets waarmee haar dochter makkelijk staand kon plassen.

Plassen met LIBERPEE is leuk! 

 Gabriëla – 7 jaar

“De school van mijn dochter Gabriëla was afgebrand en als tijdelijke oplossing werden er twee scholen samengevoegd in een noodgebouw. Met zoveel kinderen in 1 gebouw waren de wc’s verre van schoon. Met als gevolg dat Gabriëla daar niet naar de wc wilde en haar plas de hele dag ophield, totdat ze thuis kwam. Toen ze hierdoor voor de 3e keer een blaasontsteking kreeg, was ik het zat. Er moet iets zijn waarmee meisjes en dames ook gewoon staand kunnen plassen!”

“We hebben allerlei dingen uitgeprobeerd. Een papieren plastuit, maar die deed zeer en was maar 1x te gebruiken. En de siliconen plastuiten met een buis bleken lastig schoon te maken en sloten niet altijd goed aan en je moest alsnog je broek laten zakken. Daarom begon Yesenia met Liberpee. Gabriëla was meteen om! “Plassen met Liberpee is leuk!”, zei ze blij. Sindsdien neemt ze haar Liberpee overal mee naartoe: naar school, op vakantie, op schoolreisjes, naar de avondvierdaagse; ze kan alles vergeten, maar haar Liberpee gaat altijd mee!

 

LIBERPEE is jouw redder in nood!

Onze missie is om het taboe rondom plassen weg te halen. We doen het tenslotte allemaal dagelijks! En we willen zorgen dat het ook voor vrouwen mogelijk wordt om in geval van nood makkelijk en discreet staand te kunnen plassen.

Amiga, laat niks jou tegenhouden!

Liefs,

LIBERPEE – voor vrouwen, door vrouwen