Liberpee is jouw redder in nood

Klantenservice

Betalen

Je kan bij Liberpee altijd veilig betalen met oa. iDEAL, PayPal, SOFORT banking, EPS, Giropay en Bancontant.

Verzenden

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. De bezorgtermijn is meestal twee tot vijf werkdagen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten voor België bedragen €5,00. De verzendkosten naar andere landen kunnen hoger uitvallen. Wij maken gebruik van de diensten van DPD voor verzending.

Ruilen & Retourneren

Wegens hygiënische redenen kunnen wij de Liberpee helaas niet retour nemen. Maar mocht er om wat voor reden ook iets mis zijn met de Liberpee die je hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via: info@liberpee.com of 0413-256968. We zullen er dan alles aan doen om het probleem op te lossen. Mocht je toch gebruik willen maken van het consumentenrecht op herroeping, stuur ons dan een mail dan lossen we dat samen altijd op.

Garantie & Klachten

Garantie

We vinden het belangrijk dat je bestelling in topconditie bij je wordt bezorgd. Toch kan het wel eens voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt, waardoor je aanspraak kan maken op garantie. Wettelijk gezien moet je dit binnen twee maanden na constateren van de beschadiging bij ons melden. Wanneer het gebrek binnen de garantie valt, zullen we uiteraard kosteloos ervoor zorgen dat er een nieuwe Liberpee jouw kant op komt.

Klachten

Mocht er iets niet helemaal gaan zoals gepland of heb je een klacht over Liberpee, onze producten of onze service? We horen dit het liefst zo snel mogelijk! Stuur je klacht naar info@liberpee.com, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk (en uiterlijk binnen 14 dagen) een antwoord van ons hebt.