Hoe werkt Liberpee?

Liberpee is super makkelijk in gebruik!

Dé herbruikbare plastuit Liberpee

Liberpee is dé herbruikbare plastuit waarmee vrouwen gemakkelijk, discreet en hygiënisch staand kunnen plassen.

Liberpee is super makkelijk in gebruik:

Staand plassen met Liberpee in 5 stappen:

01 Knoop je broek los en schuif je ondergoed opzij. Plaats de LIBERPEE plasgoot met het smalle gedeelte naar voren.

02 Druk de bovenkant van de plastuit goed aan. Zodat er niks langs kan lopen.

03 Houd de LIBERPEE iets naar beneden gericht. Ontspan… en plassen! Door de handige rand aan de bovenkant, veeg je jezelf eenvoudig droog. Je hebt dus geen wc-papier nodig!

04 Schud je LIBERPEE droog. Door het gebruik van hoogwaardig kunststof blijft geen vocht achter op de plastuit.

05 Stop de LIBERPEE terug in het zakje. Het opbergzakje is wasbaar. Klaar!

Zittend plassen met Liberpee:

01 Schuif naar voren en plaats de LIBERPEE met het smalle gedeelte naar voren en iets naar beneden gericht.

02 Volg nu stappen 2, 3, 4 en 5 van bovenstaande instructie.

“De eerste keer zal het even vreemd zijn, maar eenmaal gewend wil je niet meer anders!”

Schoon en hygiënisch

Liberpee is gemaakt van polymeren met een zeer hoge dichtheid. Waardoor er geen restjes en geuren achterblijven en bacteriën zich niet kunnen hechten. Hoe vaak je de Liberpee plastuit ook gebruikt, hij blijft schoon en hygiënisch! De Liberpee steriliseren? Dat kan gemakkelijk door deze even in kokend water te leggen. Het materiaal is vriendelijk voor je huid en door het gepatenteerde ontwerp is de Liberpee gemakkelijk te plaatsen en sluit het precies aan daar waar nodig.

Neem Liberpee overal mee naartoe

Je kent het vast wel: je moet heel nodig plassen maar het toilet is heel smerig. Of erger nog, helemaal niet binnen bereik. Wat doe je dan? Hangen boven een vies toilet? Met de kans dat je wegglijdt en alsnog in de onhygiënische ellende beland? Of hurkend in de bosjes gaan zitten? We weten allemaal hoe erg dat fout kan gaan! Neem je Liberpee plastuit mee op reis, op de camping, in het bos, tijdens het wandelen, in de trein, in de auto onderweg, op een festival, of overal waar het toilet vies is – Liberpee is jouw redder in nood!

Vrouwelijk?

Sí, vrouwelijk, mi reina! Staand plassen wordt tegenwoordig nog gezien als iets dat alleen mannen doen en daarom ook als iets mannelijks. Dit gaan wij veranderen. Het komt vaak voor dat er geen schoon toilet is of dat er überhaupt geen toilet aanwezig is. Is het dan vrouwelijker om op een vieze wc-bril te gaan zitten of om het plassen schoon vanuit de hoogte te doen? Voelt het veiliger om met je blote achterwerk in de brandnetels te gaan of om die stekelige planten water te geven vanuit een risicoloze staande positie? Staand plassen is ook iets vrouwelijks. Het geeft ons macht en vrijheid. Mannen kunnen nu niks meer wat wij ook kunnen. Sta op voor jezelf en begin met staand plassen!

Alleen voor vrouwen?

Vanwege het taboe rondom staand plassen schrijven we specifiek voor vrouwen. Het taboe doorbreken is onze prioriteit, maar elk persoon met een vagina moet kunnen genieten van staand plassen. De Liberpee is voor alle vulva-eigenaren, niet alleen voor cis-vrouwen, maar ook voor transmannen en non-binairen. We zijn allemaal gelijk bóven die wc-bril (Safe Plees – GSA Netwerk, Alice).

Gebruik je Liberpee ook voor het gemakkelijk vullen van urinepotjes en urinemonsters.