Houden we het droog of wordt het nat met de plastuit? | Radar Checkt!

Liberpee: De Ultieme Oplossing voor Jouw Noodgevallen

In een recente uitzending van Radar op 13 september 2021 werd een onderwerp aangesneden dat velen van ons maar al te goed kennen: de zoektocht naar een openbaar toilet wanneer de nood hoog is. Uit een enquête onder ruim 21.000 mensen bleek dat bijna 90% hier weleens mee te maken heeft gehad. Zelfs in een stad als Amsterdam, waar de norm stelt dat er in drukke gebieden om de 500 meter een openbaar toilet beschikbaar zou moeten zijn, blijkt dit in meer dan de helft van de gevallen niet zo te zijn.

De Gezondheidsrisico’s van Ophouden

Het lang ophouden van je plas is niet alleen oncomfortabel, maar kan ook negatieve gevolgen hebben voor je blaas. Uroloog John Heesakkers legt uit: “Als je niet genoeg ontspant, ben je continu aan het knijpen. Dit kan ertoe leiden dat de blaas op den duur verstoord raakt.” De boodschap is duidelijk: op tijd plassen is essentieel.

De Zoektocht naar de Ideale Plastuit

In Amsterdam, de drukste stad van Nederland, is de realiteit dat het vinden van een openbaar toilet vaak een uitdaging is. Plaskrullen zijn in grotere aantallen aanwezig dan toiletten, wat de vraag oproept of een plastuit wellicht de oplossing biedt voor vrouwen. Radar nam de proef op de som en testte samen met drie vrouwen vijf verschillende plastuiten.

Liberpee: De Beste Keuze Volgens Ervaringsdeskundigen

Uit de testresultaten blijkt de Liberpee (voorheen bekend als UIXI) als beste uit de bus te komen. Gebruikers prijzen de Liberpee om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Een van de deelnemers deelde haar positieve ervaring: “Mijn man moest wel even slikken toen ik naast hem achter een boom plaatsnam.” Echter, precisie blijft cruciaal. Het advies luidt om een stevige, plastieken plastuit te gebruiken om lekken te voorkomen. En een gouden tip van de ervaringsdeskundigen: oefen thuis, bijvoorbeeld onder de douche, en begin rustig met plassen om ongelukken te voorkomen.

Bekijk de Radar Uitzending

Ben je benieuwd naar de volledige test en ervaringen? Bekijk dan de Radar uitzending via deze link: Houden we het droog of wordt het nat met de plastuit? Radar checkt!

Kies Jouw Favoriete Liberpee

Dames, de Liberpee is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Vind jouw ideale match en zeg vaarwel tegen de stress van het zoeken naar een openbaar toilet. Koop de Liberpee hier.

Ontdek hoe de Liberpee jouw beste vriend kan worden tijdens festivals, lange reizen, of gewoon in het dagelijks leven waar een openbaar toilet ver te zoeken is. Maak je leven gemakkelijker en geniet van de vrijheid die de Liberpee je biedt.