Vrouwen plassen onderweg

Onderweg plassen… het blijft voor veel vrouwen een dilemma. Je zit in de auto en hebt een lange reis voor de boeg. Of misschien niet eens een hele lange reis, maar je bent gewoon een van de vele vrouwen die vaak moet plassen. Wat doe je dan? Dan kom je snel bij een toilet langs de snelweg uit. Maar daar zitten wel wat nadelen aan.

Nadelen van onderweg plassen voor vrouwen:

Vies en onhygiënisch toilet

Met de komst van de betaalde toiletten in wegrestaurants en tankstations is de hygiëne van wc’s langs de snelwegen iets verbeterd. Maar voor veel vrouwen is dit nog steeds een plek om te mijden, want de toiletten zijn nog steeds niet schoon en fris te noemen.

Wachtrijen voor het toilet

Iedereen die tijdens het hoogseizoen met de auto op vakantie gaat kent het wel: de lange rijen voor een openbaar toilet. Bij de heren-wc’s staat vrijwel nooit een rij, maar dames mogen aansluiten in een lange rij. Vaak heb je je plas al een tijdje opgehouden in de auto en dan mag je ook nog eens op je beurt  staan wachten. Dit is niet goed voor je gezondheid, want door het lang ophouden van plas kan je serieuze gezondheidsklachten krijgen, zoals blaasproblemen.

Onderstaand enkele oplossingen die worden toegepast door vrouwen:

Minder of zelfs helemaal niets meer drinken

Veel vrouwen drinken minder wanneer zij weten dat ze onderweg op een openbaar toilet moeten plassen. Echter wanneer je te weinig drinkt kan je lichaam zijn afvalstoffen niet kwijt. Dit veroorzaakt gezondheidsproblemen, denk hierbij aan blaasontsteking.

Hangen boven de wc

Denk je dat jij de enige bent die boven een openbaar toilet plast? Nee hoor, ga er maar vanuit dat de dame voor jou hetzelfde trucje heeft uitgehaald. Want 80% van de vrouwen hangt wel eens boven het toilet tijdens het plassen op een vies/openbaar toilet. Het nadeel hiervan is dat je je blaas niet goed leeg plast. Bacteriën blijven hierdoor achter in je blaas en dit veroorzaakt ontstekingen.

Staand plassen

Een man heeft minder problemen met een snelweg-toilet. Hij kan staand plassen en hoeft de toiletbril niet aan te raken. Vrouwen kunnen tegenwoordig ook staand plassen. Hiermee vermijd je een vies toilet en voorkom je gezondheidsrisico’s. Staand plassen kan met een plastuit.

Lees hier een review over de UIXI.

[button size=’medium’ style=” text=’Bekijk plastuitjes voor vrouwen’ icon=” icon_color=” link=’https://liberpee.com/shop-uixi/’ target=’_self’ color=’#ffffff’ hover_color=’#fff’ border_color=’#fc70d9′ hover_border_color=’#8f288b’ background_color=’#fc70d9′ hover_background_color=’#8f288b’ font_style=” font_weight=” text_align=’left’ margin=”]